top of page

fre 08 apr.

|

Tommarp

Angelic Reiki Workshop grundkurs

Lär dig förmedla Angelic Reikis helande energier, öppna upp för mer harmoni och välmående i ditt liv. Personlig och andlig utveckling för ett rikare liv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Angelic Reiki Workshop grundkurs
Angelic Reiki Workshop grundkurs

Tid och plats

08 apr. 2022 15:00 – 10 apr. 2022 17:00

Tommarp, Skomakaregatan 1, 272 93 Tommarp, Sverige

Om evenemanget

En helg där du får kunskap om healingsysytemet Angelic Reiki för att efter avslutad kurs själv kunna förmedla dessa energier till dig själv och nära och vänner. Angelic Reiki bygger på gammal esoterisk kunskap och har sitt ursprung i Reiki.

Systemet är grundat av Kevin och Christine Core och är öppet för alla som är redo för förändring och utveckling med ett öppet sinne. Det är uppbyggt i flera steg för att den som önskar ska kunna gå vidare för att  arbeta professionellt eller själv undervisa.

Systemet bygger på initieringar vilket innebär att det inte bygger på symboler på samma sätt som traditionell Reiki.

Du kommer under denna helg att genomgå en energihöjning och öppna upp för din förmåga att själv förmedla dessa energier. Kursen innebär också en personlig och andlig utveckling som kommer påverka ditt liv i riktning mot det du önskar och behöver.

För att delta bör du känna dig redo för personligt växande och gärna ha prövat en Angelic Reiki behandling.

För mer info är du välkommen att ringa kursledare Helena Stade för ett personligt samtal kring vad kursen kan innebära för dig. Varmt välkommen.

Dela detta evenemang

bottom of page