top of page

fre 27 sep.

|

Ven Sankt Ibb

Vedic Art Grund och Fortsättningskurs Ven

Välkommen till Ven! Bo och måla Vedic Art i tre härliga dagar på Nova Harmonia. Ven är sagornas ö, en blandning av Sverige och Danmark. Himmel och hav så långt du ser, vidsträckta fält och idylliska byar! En vacker ö mitt i Öresund.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vedic Art Grund och Fortsättningskurs Ven
Vedic Art Grund och Fortsättningskurs Ven

Tid och plats

27 sep. 2019 14:00 – 29 sep. 2019 15:00

Ven Sankt Ibb, Ven Nova Harmonia

Om evenemanget

Grund och Fortsättningskurs i Vedic Art. Lärare Helena Stade

Inspiration, gemenskap, meditation, reflektion och Vedic Arts magiska principer.

Välkommen till tre härliga dagar på Ven!

Låt dig inspireras av den vediska kunskapen som säger att alla kan skapa - att kreativiteten är något vi är födda med. Alla kan måla och uttrycka sig fritt. Det spelar ingen roll om du aldrig har hållit i en pensel. Med Vedic Art släpper prestationen och vi återupptäcker skaparglädjen.

Varje dag inleds med en skön meditation. Undervisning varvas med fri målning, övningar, enskild handledning och ett och annat samtal om livet och konsten.

Det ges också möjlighet för dig som vill gå djupare in i dina bilder och undersöka var du befinner dig just nu. Vad vill bilden säga? Hur kan du gå vidare utifrån det?

Vi bor och målar på en härlig gård mitt i landskapet. Nova Harmonia erbjuder två och flerbäddsrum, kök, atelje och fina lokaler för gemenskap samt trädgård.

Pris. 3500:- inkl boende två nätter, ateljeplats, undervisnng och fika.

Tider: fre 14-20, lö 10-17, sö 10-15 Dessa tider gäller undervisning men du är välkommen att måla även andra tider. obs! tiderna är ännu prel med hänsyn till färjan.

Varmt välkommen till Ven i september!

Dela detta evenemang

bottom of page