top of page

fre 17 maj

|

Tommarp

Vedic Art i min atelje pa Osterlen Grund/fortsattning

Kreativa dagar for dig som vill upptacka Vedic Arts magiska principer pa vackra Osterlen.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Vedic Art i min atelje pa Osterlen Grund/fortsattning
Vedic Art i min atelje pa Osterlen Grund/fortsattning

Tid och plats

17 maj 2024 14:00 – 19 maj 2024 16:00

Tommarp, Skomakaregatan 1, 272 93 Tommarp, Sverige

Om evenemanget

I ateljen på Österlen är miljön vacker och idyllisk. Vi samlas för att meditera, samtala och ta del av Vedic Arts magiska principer. Här kan du slappna av och få ny kraft och lust att skapa.

Vi följer den vediska kunskapens väg in i skapandet. Med hjälp av Vedic Arts mångtusenåriga principer släpper prestationen och vi kommer i kontakt med vår skapande förmåga på ett helt nytt sätt.

Enligt Vedic Art är vi alla födda med ett eget unikt kreativt uttryck. Alla kan måla, det är inget vi behöver lära oss, det gäller bara att hitta tillbaka till det..

Att måla Vedic Art är en underbart befriande känsla. Alla kan måla, alla kan hitta sitt eget personliga uttryck! Vi målar utan prestation och uttrycker oss fritt från vårt inre. Det spelar ingen roll om du aldrig har hållit i en pensel.

Vi börjar varje dag med en skön meditation. Undervisning i Vedic Arts principer, fri målning och individuell handledning öppnar upp för skapandet. Vacker miljö och spännande samtal om livet och konsten ger inspiration.

Välkommen att befria din skaparkraft!

Fika, frukt och målarmaterial ingår i kurspriset.  Små grupper ger mycket tid för var och en.

Kursen vänder sig såväl till dig som är van målare och önskar förnya ditt uttryck och få ny inspiration som till dig som inte målat tidigare men längtar efter att få uttrycka dig i färg och form.

Jag ser fram emot att möta dig!

Kursledare Helena Stade

Dela detta evenemang

bottom of page