top of page

fre 04 nov.

|

Tommarp

Vedic Art Retreat I min ateljé på Österlen

Välkommen till min ateljé på Österlen! Två dagar bara för dig! Eller om du vill - för dig och en vän. Återhämtning, inspiration och ny kraft. Jag möter dig i mitt hem och min atelje på Österlen. En vacker inspirerande miljö där årstiderna växlar utanför glasdörrarna till ateljén.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vedic Art Retreat I min ateljé på Österlen
Vedic Art Retreat I min ateljé på Österlen

Tid och plats

04 nov. 2022 16:00 – 06 nov. 2022 17:00

Tommarp, Skomakaregatan 1, 272 93 Tommarp, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till min ateljé på Österlen! Två dagar bara för dig!

 Eller om du vill - för dig och en vän. Återhämtning, inspiration och ny kraft. 

Jag möter dig i mitt hem och min atelje på Österlen. En vacker inspirerande miljö där årstiderna växlar utanför glasdörrarna till ateljén.

 Kanske behöver du komma bort några dagar och bara få fokusera på dig själv, kanske vill du utforska ditt kreativa uttryck, eller så vill du kanske dela några fina dagar med en vän.

 Måla, meditera, reflektera, samtala kring livet och konsten. Gott om tid finns också för enskild handledning, meditationer och undervisning i Vedic Art.

 Du kommer på eftermiddagen och vi möts över en kopp te eller kaffe för en introduktion. 

Fundera gärna kring vad som är viktigt i livet just nu. Vad vill du utveckla, vad vill du uppleva? Hur kan din kreativitet öppna dig mot nya vägar, mot en ny och starkare livsupplevelse. 

Eftersom det är en helg bara för dig kommer vi överens om lämpligt datum. Maila mig ditt intresse för retreaten så återkommer jag med förslag på datum. 

Dela detta evenemang

bottom of page